JongRES

JongRES is er speciaal voor jongeren t/m 35 jaar.
Jongeren zijn positief over duurzame energie en vinden dat het allemaal wel wat sneller mag gaan. Daarom is er landelijk een jongerenorganisatie voor de RES actief. JongRES zet zich in om de stem van de toekomst mee te laten klinken in de Regionale Energiestrategieën (RES’en). Ben jij jong en enthousiast? Meld je dan aan bij JongRES.

Vacature
Nu open:  JongRES-functies bij JongRES Oost en JongRES West-Overijssel (2-6 uur per week)

Woon jij in Overijssel en ben je enthousiast over de energietransitie? Dan zij we op zoek naar jou! Concreet zijn we op zoek naar:

  • Coördinator Oost-Nederland. Als coördinator ben je verantwoordelijk voor de samenwerking tussen regio’s binnen Oost-Nederland en stem je lokale en regionale activiteiten af met het nationale niveau.
  • Kernteamleden in West-Overijssel. Als kernteamlid help je mee met het organiseren van activiteiten in de regio en denk je mee over de inzet van JongRES binnen de RES West-Overijssel. Je helpt onze jongerenvertegenwoordiger met het vertegenwoordigen van jongeren binnen de RES.

Nieuwsgierig? Heb je vragen of wil je vrijblijvend kennismaken? Mail dan naar oost@jongresnederland.nl of westoverijssel@jongresnederland.nl.

Alle vacatures bij JongRES zijn te vinden op de website van JongRES: Vacatures - JongRES.


Interesse?
Wil jij meer weten over JongRES? Of wil jij als jongere actief worden bij JongRES? Meld je dan aan via onderstaand contactformulier.

Open hier het contactformulier JongRES

Cookie-instellingen